• ganoderma ganoderma-text NA KITAJSKEM JO ŽE VEČ TISOČ LET

  OBRAVNAVAJO KOT ZELO

  UČINKOVITO ZDRAVILNO RASTLINO.
  ZDRAVILNA RASTLINA

  KATERA NIMA STRANSKIH UČINKOV

  NITI PO DOLGOTRAJNI UPORABI.
  IZBOLJŠA OSNOVNO STANJE
  ORGANIZMA, IMA SAMOZDRAVILNO MOČ.
 • ganoderma ONE DRAGON MODEL CELOTEN PROCES, OD PROIZVODNJE
  DO PRODAJE, JE V ROKAH PODJETJA.
 • ganoderma URESNIČI
  SVOJE SANJE Z DXN!
  VZTRAJAJ ZA SVOJE ZDRAVJE! BODI MATERIALNO NEODVISEN! ŽIVI NA VIŠJEM ŽIVLJENJSKEM NIVOJU! URESNIČI SEBE!
video PRIDRUŽITE SE
SEDAJ!

Owner of website

Mojca Jan

Mojca Jan

mojcajj@gmail.com

Skype: mojcajj

Life-diet.org

 

Prijava na obvestila

Ime:

E-mail:

Informacije o izdelku
Poslovna priložnost

Vnesi besedo!

captcha
Za novo besedo!

Aktualno

DXN je zasedla prestižno 24-to mesto med vsemi direktno prodajnimi podjetji na svetu za leto 2015. 

Zadnje objave

Voščilo

2015. december 23. sreda

Hitra predstavitev kaj se dogaja:

2015. oktober 24. sobota

Zlomljena volja...

2015. september 4. petek

 

Dobro jutro,


Po moji osnovni profesiji sem kozmetičarka, specializirana za aromaterapijo. Več kot 7 let sem delala v kozmetičnih salonih po več kot 12 ur dnevno. Skoraj 12 ur vsakodnevno sem roke izpostavljala čistilom, eteričnim oljam, kozmetiki, … Bilo je samo vprašanje časa kje na mojem telesu bo to pustilo posledice. In tako sem dobila kontaktni dermatitis in atopični dermatitis v tako močni obliki, da si nisem mogla sama umivati las in kar je bilo še huje, nisem mogla kopati mojega novorojenca. Žal nimam nobene fotografije mojih rok, ker takrat pač nisem vedela da bi to prišlo prav in mi je bilo nerodno. Prste sem imela včasih tako zadebeljene da jih nisem mogla prepogibati in po celih rokah so bile odprte rane. Uporabljala sem zelo močne kreme, ki tanjšajo kožo, ki so stanje omilile, vendar sem jih lahko uporabljala samo ko sem šla spat, saj drugače nisem mogla ničesar prijemati.

 

Že po končanem porodniškem dopustu sem odkrila izdelke z ganodermo.  

Poslovna dxn vizitkaNiso bili DXN-ovi. S partnerjem sva zelo hitro odkrila vse koristi od njih, ampak nažalost so bili (še vedno so) zelo dragi. Zato sva začela iskati druge izdelke z ganodermo.

In tako sva našla DXN. Zelo kvalitetne in cenovno ugodne. To si lahko privoščijo, saj imajo svoje nasade (zato ni vmesnih členov ki poberejo del denarja), in ki so pod neprestanim nadzorstvom. 

 

Najboljše pri DXN-ovih izdelkih je to, da lahko jemljem ganodermo s kavo ali čajem, ki ju pijem vsak dan. Ali pa jem spirulino, ki je ena najbolj popolnih hranil s svojim zajtrkom (spirulina žitarice z jogurtom, naš najljubši zajtrk). Najboljše je pa to, da lahko dam ganodermo direktno na kožo z DXN kozmetiko. 

 

Sama sem takšna oseba, ki  ko dobi novo stvar sem na začetku čistu navdušena, potem pa po kakšnem tednu, dva vse pozabim. Ampak nikoli ne pozabim zjutraj spiti svoje kavice. NIKOLI!

Na takšen način vsakodnevno uživam stvari ki koristijo mojemu zdravju. Pa ne samo jaz, cela družina.

 

Po sedmih mesecih uživanja DXN proizvodov (ganoderma kava in kozmetika), so moje težave na koži izginile. Rdečica, bolečina, srbečica, …


In to mi je dalo dokaze da DXN deluje!

 

Ena moja sodelavka je imela luskavico. Po samo štirih mesecih uporabe DXN ganoderme v prahu so njeni simptomi skoraj izginili. Zdaj delata teste še z njenim očetom, ki ima tudi luskavico.

Trije ljudje, ki so mi blizu imajo diabetis. Z redno uporabo DXN ganoderme v prahu se je njihov sladkor v krvi zmanjšal.

In kar je še najboljši del vsega tega. Ko uporabljate te proizvode ste še plačani zato. Zato da pijete kavo vam plačajo!!!

 

To je res fenomenalno!!!

 

Če imate sladkorno, dermatitis, visok krvni pritisk, raka, nočno slepoto, nizek imunski system, bronchitis, cirozo jeter, veliko stresa, … ali pa samo potrebujete več denarja.


Pišite mi in našli bomo popolno rešitev za vaše težave.

Želim vam lep dan,


Mojca JJ

 

  

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.