• ganoderma ganoderma-text NA KITAJSKEM JO ŽE VEČ TISOČ LET

  OBRAVNAVAJO KOT ZELO

  UČINKOVITO ZDRAVILNO RASTLINO.
  ZDRAVILNA RASTLINA

  KATERA NIMA STRANSKIH UČINKOV

  NITI PO DOLGOTRAJNI UPORABI.
  IZBOLJŠA OSNOVNO STANJE
  ORGANIZMA, IMA SAMOZDRAVILNO MOČ.
 • ganoderma ONE DRAGON MODEL CELOTEN PROCES, OD PROIZVODNJE
  DO PRODAJE, JE V ROKAH PODJETJA.
 • ganoderma URESNIČI
  SVOJE SANJE Z DXN!
  VZTRAJAJ ZA SVOJE ZDRAVJE! BODI MATERIALNO NEODVISEN! ŽIVI NA VIŠJEM ŽIVLJENJSKEM NIVOJU! URESNIČI SEBE!
video PRIDRUŽITE SE
SEDAJ!
2015 maj
pon tor sre čet pet sob ned

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Prijava na obvestila

Ime:

E-mail:

Informacije o izdelku
Poslovna priložnost

Vnesi besedo!

captcha
Za novo besedo!

POKLIČEMO VAS!

Če bi se o poslu raje z mano ali z mojimi sodelavci pogovorili osebno, nam prosimo napišite svoje
Ime:

 

Please enter your country code next to your phone number!

telefonsko številko:

 

Skype naslov:

 

ali e-mail naslov:

 

and type the word!

captcha
Get a new text!

 

maj

11

Dober marketinški načrt

11. maj 2015 ponedeljek

Res dober marketinški načrt

Ker sem se začela malo bolj ukvarjati z zdravim načinom življenja, mi je med skoraj vsakodnevno potjo padel v oči en klub za zdravo življenje. S težkimi zavesami, nič se ne vidi skozi, samo piše klub za zdravo življenje s svetovanjem.

'' O, super pa grem pogledat kaj je notri,'' sem si rekla.

Prvi vtis

Led je bil prebit s prvim vtisom, z napisom na vratih.  Tukaj se je ponovno pokazala pomembnost prvega stavka ki ga izrečemo, naslov bloga ki ga napišemo, …

Ker če bi na vratih pisalo to, kar je dejansko bilo notri, vem da ne bi nikoli vstopila. Lahko še povečujem napetost ali pa vam kar povem, da v tem klubu ni bilo ničesar drugega kot proizvodi enega mrežnega marketinškega podjetja.

Ampak odmakniti se nisem več mogla, saj sem bila že opažena. Super, sem si rekla, vsak dan se naučim kaj novega in tudi od tukaj bom odnesla novo znanje. In se prepustila.

Če bi gospa, ki je zelo podjetna, v temu poslu je že 3 leta in ima svojo podjetje, karkoli vedela o temu kako se dela z ljudmi, bi me mogoče še pridobila (">se še spomnite barvne tehnike?). Tako pa sem odšla še z enim prepričanjem zakaj mi je všeč in vem da deluje, mrežni marketinški načrt pri DXN-u.

 

Dober plan zaslužka in delovanja

Kot prvo si lahko pogledate ">kako izbrati MLM podjetje. Pomembno je da je marketinški načrt preizkušen. Vem da se včasih dobro sliši da ste nekje čisto na začetku in imate možnost da ste prvi, ampak če niste resnično strokovnjak na področju plana zaslužka marketinga, zaupajte tistim ki so ali tistim ki so ta načrt preizkusili.


-          Zato mi je pod prvo všeč da je na tržišču že več kot 20 let, torej PREVERJENO DELUJE!

-          Začetni vnos je zelo nizek (20 €) in ni članarina. Članarine sploh ni. Ko vplačate 20€ ni potrebno plačati ničesar več. Torej lahko svoj posel začnete že z 20 €. In če kupite samo en proizvod na leto, vam nikoli ne poteče. Sedaj imajo celo novosti pri nakupih kakšnih paketov, da je celo ta članarina že vključena zraven. Za tiste ki bi radi zaželi delati, pa nimajo niti 20 € (tudi takpni res obstajajo), niti to ni obvezno. Vpišete se lahko tudi čisto brezplačno.

-          Nobenega nakupa ni potrebno narediti, niti ni obveznih začetnih paketov da se lahko začne delati.

-          Ko dosežete rang ali procente za izplačilo, nikoli, ampak res NIKOLI ne padete več nazaj. Tudi če ničesar ne kupujete. Če ste diamant ste diamant in nikoli ne morete več postati samo član ali star ruby. Zato vam tudi procenti za izplačilo ostanejo isti.

-          Sistem ne deluje na dveh nogah. Plačani ste od čisto vsakega člana. Zato je dobro širiti svojo MREŽO v širino in globino.

-          Odprt je po celem svetu.

-          Zraven prejmete internetne strani ki so že pripravljene v različnih jezikih za lažji prihod tudi v druge dežele.

-          Poštnina je ugodna in lahko se delajo SKUPINSKA NAROČILA, zato se lahko poštnina razdeli, poleg vsega pa je pri določen znesku (tudi pri skupinskih naročilih) brezplačna.

-          Da ne govorim o temu da so pri DXN-u res proizvodi ki preverjeno delujejo pozitivno na naše telo. Preverjeno in deljeno že s tisočimi zgodbami.

Verjetno je še ogromno prednosti, ki se jih jaz ne spomnim.  Ja, ena od teh je bila da pri DXN-u nimate 'prepovedi' da ste še v kakšnem drugem mrežnem marketingu. Ker ta gospa ni upala niti poslušati da obstajajo še kakšne možnosti.

 

Delo z ljudmi

Kaj sedaj?

Jaz sem zelo vesela da sem stopila skozi tista vrata, saj sem se res naučila veliko, poleg tega pa dobila še kakšno potrditev da res delam pravilno in se izobražujem v pravi smeri.

Nikoli ne pozabite da je mrežni marketing delo z ljudmi. Ni toliko pomembno kaj imate, v vseh ste lahko uspešni, če boste vedeli da delate z ljudmi. Nobeno novo znanje ne sme biti predrago in nikoli ne veste vsega. Zato kdaj pa kdaj tudi poslušajte druge, saj imate vso pravico si na koncu ustvariti svoje mnenje.

Zato bom vesela vašega mnenja o mrežnem marketingu DXN-a

 

.

 

Hvala!

DXN Facebook Share Share on Facebook

maj

4

Zdrava kava

4. maj 2015 ponedeljek

Zdrava kava

 

Ste se kdaj spraševali ali z rednim pitjem kave sebi škodujete ali koristite. Ali vsaj kakšen vpliv ima kava na telo?

Verjetno ste se. Na to temo je napisano kar nekaj člankov, zato jaz ne bom razglablala o temu.

Lahko vam povem, iz osebnih izkušenj (sem pivec kave že dolgo vrsto let), da sem že razmišljala o temu da bi prenehala piti kavo. Tako ali tako sem jo pila samo do 12-te ure, če ne sem imela težave s spanjem.

da ne govorim o temu da nisem mogla piti kave kadar nisem bila fizično aktivna. Kadar sem morala imeti bolj miselno delo, saj kar nisem mogla sedeti na miru.

Zelo sem vesela da so odkrili kombinacijo kave in ganoderme. Jaz sedaj pijem kavo DXN že cca 2 leti in je ne bi zamenjala za nobeno drugo. Vmes sem poskusila tudi 'ostale' kave, vendar se je slabše počutje hitro vrnilo nazaj.

Zakaj je DXN kava zdrava kava?

zdrava kava


Čudežno zelišče

 

 

Kitajci že tisočletja  poznajo in uporabljajo ganodermo kot  kakovostno zdravilno rastlino. To  je  prvo  tako imenovano „zdravilo",  ki tudi  po dolgotrajni  uporabi  nima stranskih  učinkov. Izboljša  vzdržljivost, povečuje  sposobnost organizma za samozdravljenje,  pomaga  pri  ohranitvi  zdravja  in  dolgega življenja.

 

Sikeres termesztés

Uspešno pridelovanje

 

Ganoderma je v divjini redka in skoraj nedostopna za nabiranje. Če jo kdo slučajno najde,  njen  učinek ni zagotovljen  zaradi staranja  gobe,  saj  lahko postane  trda  kot  usnje.  Lahko je celo strupena. Ker njena starost ni znana, ocenjevanje kakovosti niti ni mogoče.

Leta  1970  je  Mr.  Yukio  Naoi,  tehnik  v Raziskovalnem  Inštitutu za  prehrano  na univerzi v Kyotu,  odkril metodo „ločevanja trosov ", ki je omogočila uspešno pridelovanje ganoderme. To metodo so leta 1975 uvedli na Kitajskem. Ker sta podnebje in tla za rast zelo ugodna, so postopek začeli uporabljati na širšem območju Azije.


 

 

 

 

 

Sikeres termesztés

Čarobni učinki ganoderme:

 

 

Ganoderma se je več kot tisoč let skrivala v misterijih. Ljudje so vedeli, da  „ganoderma ohranja  mladost  in  ob  rednem  uživanju podaljšuje  življenje",  vendar je ostajalo neraziskano, zakaj sploh je tako učinkovita.

Raziskovalci  so  v  zadnjih  letih  s  temeljitim  raziskovanjem - ob sodelovanju  bolnišnic,  univerz,  z analizami 

v  farmacevtskih  podjetjih  in  s  pomočjo  kliničnih  preizkusov - odkrili  skrivnost njene  učinkovitosti.  

 

Ganoderma je primerna za zdravljenje mnogih bolezni: čisti kri, je razstrupljevalec, diuretik, uravnava delovanje črevesja, spodbuja delovanje srca, odpravlja kašelj in izločanje sluzi, deluje kot pomirjevalo in učinkovito zdravi tumorje.


 

 

 

 

Pomembni sestavni deli ganoderme:

 

 

 1. Organski germanij (Ge): lahko poveča učinek sprejemanja kisika v kri celo za 1,5 krat; izboljša prebavo, prepreči odmiranje tkiv. Po raziskavah Dr. Kazuhiko Asai-ja vsebuje Ganoderma 800 - 2000 ppm germanija  (ppm –  število delcev na milijon = mg/kg). To je 4 do 6  krat  več  kot ga najdemo v korenini Panax (Azijski Ginseng).
 2. Polisaharidi: krepijo imunski sistem organizma, uničujejo viruse. V Japonski farmacevtski družbi so jih  za zdravila  primerno  rafinirali  in  japonski  zdravniški  svet  Koseisho  jih  je  registriral  kot zdravilo.
 3. Grenak okus. Japonska  zdravniška  in  farmacevtska  stroka  nenehno  raziskujeta  to  lastnost. Rezultat: verjetno  je  to  posledica  stika  med  germanijem  in  polisaharidi.  Nekatere  rastline vsebujejo ali eno ali drugo, vendar je ganoderma od vseh učinkovitejša.Kombinacija njenih osnovnih elementov je drugačna kot pri vseh drugih rastlinah; za njeno učinkovitost je potrebno vse osnovne elemente ohraniti. 

 

 

 

Osnove medicinske vede:

 

 

Na  osnovi  kliničnih  raziskav  Dr.  Shigeru  Yuji-ja,  je  Ganoderma  učinkovita  zaradi  naslednjih

osnovnih funkcij:

 

Na  osnovi  kliničnih raziskav  Dr.  Shigeru  Yuji-ja,  je  Ganoderma učinkovita  zaradi naslednjih osnovnih funkcij:

 

 1. Znižuje raven holesterola v krvi in količino prostih maščob.
 2. Znižuje raven sladkorja v krvi; uravnava delovanje trebušne slinavke.
 3. Zmanjšuje raven lipidov  v krvi in stabilizira membrano rdečih krvničk.
 4. Ker ganoderma vsebuje adenozin, lahko zmanjša kopičenje trombocitov, razčlenjuje trombine  in tako preprečuje trombozo.
 5. Izboljša  delovanje  skorje nadledvičnih  žlez.
 6. Zviša  sposobnost  organizma za  naravno  samozdravljenje  in  tvorjenje  močnega imunskega sistema.
 7. Preprečuje degeneracijo tkiv in organov.
 8. Preprečuje senilnost - ohranja organizem mladosten.
 9. Zmanjša stranske učinke zdravil za zniževanje krvnega tlaka.
 10. Preprečuje degenerativne bolezni.
 11. Preprečuje nastajanje alergij zaradi antigenov, s tem da zavira delovanje mastocitov  (celic, ki izločajo histamin).
 12. Pomaga preprečevati  in zdraviti raka ter zavira razraščanje metastaz rakastih celic  

              a. Normalizira tkiva, da prepreči njihovo degeneracijo.

              b. Preprečuje naglo smrt bolnikov z rakom zaradi embolije.

              c. Zavira nastanek tromboze, razčleni trombine na steni okoliških tkiv ter krepi učinkovitost zdravil proti raku.

              d. Zmanjša bolečine, ki nastanejo zaradi raka. 

 

Je res, da je ganoderma protistrup za moderne bolezni in da je „univerzalno zdravilo" za vse bolezni?

 

 

Yukio Naoi, Raziskovalni inštitut za prehrano Univerze v Kyotu 

 

„Je Ganoderma dejansko univerzalno zdravilo?" 

Ne  govorimo  o  boleznih,  ki  so  se  pojavili  skozi  zgodovino,  ampak  o  modernih  boleznih.  Da 

najdemo  odgovor,  smo  trinajst  let  vedno  znova  in  znova  preučevali  njene  učinke.  Dobili  smo 

zadovoljive rezultate.

Prvo  vprašanje  je,  če  je  lahko  Ganoderma  učinkovita  pri  vseh  vrstah  bolezni?  Naš  odgovor 

je:  „DA",  ker  je  sposobna,  da  ohranja  zdravje modernega  človeka.  Na telo malo manj  zdravega 

človeka, ima Ganoderma tak učinek, da lahko najšibkejši del telesa ozdravi. Pri bolnem  človeku 

začne delovati pri korenini problema in omogoči, da ozdravi.

Ganoderma  je  sposobna  spremeniti  neuravnotežen  organizem  in  ga  narediti  bolj  zdravega.  Ni 

razhajanja med  človeškimi  rasami, naj bodo  zgodovinski ali moderni. Ganoderma ima  v  vsakem 

primeru enak učinek. Ljudje iz vseh koncev sveta imajo z Ganodermo iste izkušnje.

Če  bolni  organizem  na Ganodermo  posebno  dobro  reagira,  je to tako,  kot  če  bi  zdravilo  izzvalo 

maksimalen  učinek.  

Dejstvo  je,  da  do  sedaj  niso  zabeležili,  da  bi  imela  Ganoderma  negativen 

učinek na pacienta oziroma, da bi v kakem primeru imela nezadovoljiv rezultat.

 

KJE LAHKO KUPITE DXN KAVO?

Nič lažjega, naročite jo lahko tukaj, ali če želite malo ugodnejšo poštnino me kontaktirajte.

DXN Facebook Share Share on Facebook

apr

23

Nova stran za brezplačno oglaševanje

23. april 2015 četrtek

 

Dodo-market.com

 

Na 14.4.15, ravno na 103 obletnico potopa Titanika.

To vem čisto po naključju, saj je trenutno sin čisto v tej zadevi. Iz kock dela ledene gore, iz čelad ladje, vse figurce so potniki, ...

 

No, ravno na obletnico potopa Titanika se je rodil dodo.    stran za brezplačno oglaševanje v mrežnem marketingu

Malo heca, ampak res pa je da je to stran v angleškem jeziku,

kjer lahko brezplačno oglašujete vse stvari iz mrežnega marketinga (v angleškem jeziku seveda).

Vse proizvode, storitve, priložnosti, material povezan z mrežnim marketingom.

 

Kakšna je prednost takšnega oglaševanja?

 1. Je definitvno da je popolnoma brezplačno. Vsi oglasi so popolnoma brezplačni, lahko jih objavite neomejeno količino in po 14 dneh ko poteče, ga samo obnovite. lahko se za trud izdelovalcem kaj donira, seveda vam nekaj podarijo (poleg sem tudi jaz ;). Ni pa pogoj. V osnovi so oglasiBREZPLAČNI.
 2. Ciljna publika: Res lahko oglašujete tudi na Facebooku ali Twitterju, kjer naletite samo na določeno publiko. Ali skupino ali vaše prijatelje prijatelje prijateljev, ... In vsakič vas opazi bolj kot ne ista publika. Če želite biti bolj izpostavljeni, oglasi niso več brezplačni. 
 3. Novi distributerji: Stran bodo obiskovali večinoma ljudje ki so že v mrežnem marketingu ali pa vsaj poznajo kaj je to. Veliko jih želi menjati podjetje ali dodati kakšnega novega. Dodo-market.com je pravo kjer ga lahko predstavite in izpostavite vse prednosti.
 4. Oglasi so kategorizirani, tako da če bo kdo iskal kakšen proizvod ali storitev ne bo porabil pol urnega brskanja po intenternetu, ampak pride do informacije s parimi kliki. Jaz iskreno sem večkrat želela podpirati tiste ki so v mrežnem marketingu in ko smo potrebovali naprimer nov pralni prašek sem želela kupiti od nekoga, da ga podpiram pri njegovem delu. Ampak predno sem našla pravi izdelek, državo in vse, sem bila že iz trgovine nazaj. Žal je tako. Isto je za dopust in ostale storitve. Morda boste presenečeni kaj vse lahko dobite že skozi mrežnega marketinga. 
 5. Prednosti je verjetno še veliko več. Kar se bodo pokazale z uporabo, deljenjem, delovanjem, časom, ....

Zato delite dodo-market.com, naj čimveč ljudi izve zanj. Več ljudi izve, prej in lažje vas najdejo. Objavite oglase. Bodi vidni. Izstopajte. 

 

kje brezplačno oglaševati

 

 

DXN Facebook Share Share on Facebook

apr

3

Veseli velikonočni prazniki!

3. april 2015 petek

Veseli velikonočni prazniki!

 

Velika noč

DXN Facebook Share Share on Facebook

mar

17

Postopki dela v mrežnem marketingu

17. marec 2015 torek

Način dela v mrežnem marketingu


Vpisali ste mrežni marketing, dobili vso orodje za delo, za izdelavo spletne strani,... Imate čudovit proizvod ali pa storitev. Ko pa je potrebno začeti pa sedite pred računalnikom in se sprašujete kaj sedaj ali pa pridete do ene točke ko ne gre več naprej.

Že ko ste se vpisali ste točno vedeli za koga bo ta proizvod.

'' Ja, sosedova Andreja potrebuje to, ji bo pomagalo pri njeni zdravstveni težavi in še zaslužila bo zraven. ''

'' Nazadnje me je Jure ravno spraševal če obstaja kaj takšnega. Eureka, našel sem, pa še zaslužil bo zraven. ''


In ko pristopimo do Andreje ali Jureta in jim povemo kaj imamo, kaj ponujamo. Oba rečete: '' NE''.


Zakaj?


Pristop


Ali ste kdaj razmislili, da lahko že s prvim pravim pristop naredimo čudeže.


Če ste v mrežnem marketingu ste najverjetne svoje proizvode že predstavili svoji najožji družini.

Predstvaljajte si ta primer (malo bom pretiravala zaradi boljšega učinka):


Na kosilo me je povabil brat. Jaz komaj čakam da mu povem kaj sem izvedela. Že pred kosilom mu pošljem na elektronski naslov vse povezave, svojo novo stran, marketinški načrt, izjave kupcev, ... Njegov gmail račun tako napolnim da mi že zavrača emaile. Pošljem mu materiala za cca 8 ur, ker to je pa RES VREDNO vedeti. To je res PRILOŽNOST ki je ne sme zamuditi. Če ne bo zagrabil te priložnosti, mu ni več vredno živeti. Brez tega ne bo nikoli zaslužil denar. To je to.

Ko pridem na obisk, še predno se sezujem ga že vprašam: '' Ali si videl moje emaile. ''.

Poslušaj me brat

Seveda ne more zanikati, saj sem mu napolnila račun. Večino je bilo napisano z velikimi črkami da ja ne bi spregledal.

'' Ja, sem videl. Hvala. ''

'' Zdaj lahko kar narediva vpis, '' in že vlečem vpisne pole iz torbice.

'' Počakaj naj najprej pojeva. ''

Ker sem tako navdušena nad tem kar vem, ne zdržim celo kosilo da ne bi omenila teme.

Izgleda nekako takole:


BRAT: '' Te gobice sem dobil direktno od proizvajalca.''

JAZ: '' Veš tudi mi imamo vse direktno od proizvajalca. ''


BRAT: '' Sem zadnjič bral o špinači kako je pomembno da jo prekuhaš in potem tudi da ni. Se sploh ne morejo odločiti kaj je boljše. ''

JAZ: '' Tudi v našem poslu so različna mnenja, ampak jaz vem da je to tisto pravo. ''


BRAT: '' Mama me je zadnjič klicala da bi prosila za malo pomoči okoli hiše. ''

JAZ: '' Mama, mama, kako nisem nikoli pomislila na njo. Za mamo je ta posel idealen. ''


BRAT: '' Razmišljam da bi letos potoval v Tunizijo. ''

JAZ: '' Sem ti poslala o našem načrtu kakšna potovanja si lahko privoščim in jih celo dobiš za nagrado ko dosežeš 200.000 točk. Ti podjetje to kar podari. Ali si že kdaj slišal za takšno stvar da bi ti podjetje plačalo potovanje. Neverjetno. Tudi jaz nisem mogla verjeti. .....''


In tako naprej in naprej. Ko me vpraša za sladico ne zdržim več. Greva na posel, čas za sladico bo potem.


V bisvtu je samo vprašanje časa kdaj bo brat rekel NE. In naj že enkrat utihnem.


Ali ste tudi vi dobili občutek da sem ga rahlo prepričevala?Predstavljajte si takšen primer.


Vem za priložnost in sem vsa navdušena. Ampak zaradi vseh mojih tehnik samokontorle (meditacije, akupunkture, joge, stanja na glavi,...) se zadžim in pred prihodom na kosilo k bratu ne pošljem nobenega emaila. Ko se sezuvam pri vratih govorim o vremenu, sorodnikih, skupnih znancih in celo o stvareh ki sem jih doživela (poleg nove priložnosti).

Vzamem si celo nekaj minutk in poslušam njega. In si celo zapolnim kaj govori. Nasmejim se ob pravih trenutkih in vse izgleda tako popolno.

Povej !!!

Pri kosilu se pogovarjava kot prej, ko še nisem vedela za to priložnost. In vmes kot mimogrede odvrnem: '' Samo tako, ali veš da sem izvedela kako bi lahko šel na potovanje v Tunizijo en mesec prej in bi ostal tam kakšen teden dlje. ''

BRAT: '' Daj povej. ''

JAZ: '' Pa saj ni tako pomembno. Daj mi tisto sladico o kateri si govoril. ''

BRAT: '' Pa daj povej kako bi mi to uspelo. ''

JAZ (seveda me bo razneslo da bi mu povedala, ampak spomnite se vseh moji tehnik o samokontroli): '' Rada bi najprej pojedla do konca in ti potem povem. ''


Seveda mi brat gleda pod vsako žlico in ko končam takoj zahteva pojasnilo.


Ali ste oprazili razliko v obeh zgodbah. V drugi me brat PROSI da mu povem. V prvi me PROSI da končam.Se nadaljuje ....


 

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.